Παναγία Σουμελά Τραπεζούντα / Anoigei Thn Trith H Panagia Soymela Sthn Trapezoynta Epeita Apo Pente Xronia Ergasiwn Creta24 / Στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα, το σύμβολο του ποντιακού ελληνισμού, επιστρέφουν και φέτος τον.

Παναγία Σουμελά Τραπεζούντα / Anoigei Thn Trith H Panagia Soymela Sthn Trapezoynta Epeita Apo Pente Xronia Ergasiwn Creta24 / Στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα, το σύμβολο του ποντιακού ελληνισμού, επιστρέφουν και φέτος τον.. Που υπήρξε για 16 αιώνες σημείο αναφοράς, όχι μόνο για τους ποντίους. Την θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά της τραπεζούντας τέλεσε ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος. Τελέστηκε θεία λειτουργία μετά από έξι χρόνια. Την κυριακή 15 αυγούστου 2021, στις 10 το πρωί (ώρα ελλάδας), την πατριαρχική θεία λειτουργία θα μεταδώσει απευθείας από την παναγία σουμελά, στην τραπεζούντα, η ερτ3. Κρυμμένη ανάμεσα στις επιβλητικές ποντιακές άλπεις, τη θέα της συνοδεύουν καταπράσινα δάση από πεύκα, έλατα, σφένδαμο και ροδόδεντρα.

Στην καρδιά του ποντιακού ελληνισμού, την παναγία σουμελά στην τραπεζούντα. Σήμερα πέμπτη 1η ιουνίου η παναγία σουμελά στον πόντο ανοίγει και πάλι τις πόρτες της. Έτσι μπήκαν τα «θεμέλια» για την ιερά μονή της παναγίας σουμελά. Απ' ευθείας η πατριαρχική θεία λειτουργία. Πατριαρχική λειτουργία αύριο στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα για πρώτη φορά μετά το.

Rwgkpby9ihg6km
Rwgkpby9ihg6km from www.kerkida.net
Παναγία σουμελά, τραπεζούντα, πόντος about press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features. Έτσι μπήκαν τα «θεμέλια» για την ιερά μονή της παναγίας σουμελά. Ανοίγει ξανά το μοναστήρι στην τραπεζούντα μετά τις εκτεταμένες εργασίες in.gr 1 ιουλίου 2021, 13:18 Λίγα είναι τα χριστιανικά μνημεία που έχουν συνδεθεί με την πορεία του ελληνισμού ανά τους αιώνες όσο η παναγία σουμελά στον πόντο: Ζωντανά από την παναγία σουμελά στην τραπεζούντα η πατριαρχική θεία λειτουργία. Πάνω στους απόκρημνους βράχους του όρους μελά, λίγα χιλιόμετρα μετά από το δρόμο που οδηγεί από την τραπεζούντα στη ματσούκα, βρίσκεται γαντζωμένη η ιερά βασιλική, πατριαρχική και σταυροπηγιακή μονή της παναγίας σουμελά. Ένα μοναστήρι χτισμένο στην πλαγιά του βουνού, στην περιοχή ματσούκα της τραπεζούντας. Απ' ευθείας η πατριαρχική θεία λειτουργία.

Απ' ευθείας η πατριαρχική θεία λειτουργία.

Η μονή της παναγίας σουμελά βρίσκεται έξω από την πόλη της τραπεζούντας. Απ' ευθείας η πατριαρχική θεία λειτουργία. Ο τάσος μπακασέτας παρακολούθησε τη λειτουργία του δεκαπενταύγουστου στην παναγία σουμελά. Σε κλίμα βαθιάς κατάνυξης και με ιδιαίτερη συγκίνηση, τελέστηκε το πρωί η θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα, χοροστατούντος του οικουμενικού πατριάρχη βαρθολομαίου. Βαρθολομαίου ήταν να επιστρέψει και του χρόνου στην παναγία σουμελά και να δώσει ο θεός ώστε να ανταμώσουν όλοι. Στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα, το σύμβολο του ποντιακού ελληνισμού, επιστρέφουν και φέτος τον. Σου μελά, από το όρος μελά), είναι ένα χριστιανικό ορθόδοξο μοναστήρι κοντά στην τραπεζούντα, σύμβολο επί 16 αιώνες του ποντιακού ελληνισμού. Λειτουργεί στην παναγία σουμελά μετά από έξι χρόνια ο πατριάρχης βαρθολομαίος (βίντεο) πολιτησ news , 15/08/2021 (τελευταία ενημέρωση 18:33) Πάνω στους απόκρημνους βράχους του όρους μελά, λίγα χιλιόμετρα μετά από το δρόμο που οδηγεί από την τραπεζούντα στη ματσούκα, βρίσκεται γαντζωμένη η ιερά βασιλική, πατριαρχική και σταυροπηγιακή μονή της παναγίας σουμελά. Σήμερα πέμπτη 1η ιουνίου η παναγία σουμελά στον πόντο ανοίγει και πάλι τις πόρτες της. Η ιερά μονή παναγίας σουμελά ή μονή σουμελά (ποντιακά: Η ιστορία της χάνεται στα βάθη των αιώνων. Το open στην παναγία σουμελά.

Στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα, το σύμβολο του ποντιακού ελληνισμού, επιστρέφουν και φέτος τον. Σου μελά, από το όρος μελά), είναι ένα χριστιανικό ορθόδοξο μοναστήρι κοντά στην τραπεζούντα, σύμβολο επί 16 αιώνες του ποντιακού ελληνισμού. Έτσι μπήκαν τα «θεμέλια» για την ιερά μονή της παναγίας σουμελά. Στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα, το σύμβολο του ποντιακού. Λίγα είναι τα χριστιανικά μνημεία που έχουν συνδεθεί με την πορεία του ελληνισμού ανά τους αιώνες όσο η παναγία σουμελά στον πόντο:

Toyrkoi Praktores Parakoloy8oysan Toys Ellhnes Episkeptes Sthn Panagia Soymela In Gr
Toyrkoi Praktores Parakoloy8oysan Toys Ellhnes Episkeptes Sthn Panagia Soymela In Gr from www.in.gr
Το open στην παναγία σουμελά. Κρυμμένη ανάμεσα στις επιβλητικές ποντιακές άλπεις, τη θέα της συνοδεύουν καταπράσινα δάση από πεύκα, έλατα, σφένδαμο και ροδόδεντρα. Πάνω στους απόκρημνους βράχους του όρους μελά, λίγα χιλιόμετρα μετά από το δρόμο που οδηγεί από την τραπεζούντα στη ματσούκα, βρίσκεται γαντζωμένη η ιερά βασιλική, πατριαρχική και σταυροπηγιακή μονή της παναγίας σουμελά. Μετά από 6 χρόνια σιγής λόγω εργασιών συντήρησης, τελέστηκε η θεία λειτουργία στο ιστορικό μοναστήρι. Έτσι μπήκαν τα «θεμέλια» για την ιερά μονή της παναγίας σουμελά. Στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα, το σύμβολο του ποντιακού ελληνισμού, επιστρέφουν και φέτος τον. By press365 on 1 ιουλίου 2021 ποντοσ. Ζωντανά από την παναγία σουμελά στην τραπεζούντα η πατριαρχική θεία λειτουργία.

Κρυμμένη ανάμεσα στις επιβλητικές ποντιακές άλπεις, τη θέα της συνοδεύουν καταπράσινα δάση από πεύκα, έλατα, σφένδαμο και ροδόδεντρα.

Παναγία σουμελά, τραπεζούντα, πόντος about press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features. Ζωντανά από την παναγία σουμελά στην τραπεζούντα η πατριαρχική θεία λειτουργία. Στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα, το σύμβολο του ποντιακού ελληνισμού, επιστρέφουν και φέτος τον. Έτσι μπήκαν τα «θεμέλια» για την ιερά μονή της παναγίας σουμελά. Βαρθολομαίου ήταν να επιστρέψει και του χρόνου στην παναγία σουμελά και να δώσει ο θεός ώστε να ανταμώσουν όλοι. Κρυμμένη ανάμεσα στις επιβλητικές ποντιακές άλπεις, τη θέα της συνοδεύουν καταπράσινα δάση από πεύκα, έλατα, σφένδαμο και ροδόδεντρα. Στην καρδιά του ποντιακού ελληνισμού, την παναγία σουμελά στην τραπεζούντα. Που υπήρξε για 16 αιώνες σημείο αναφοράς, όχι μόνο για τους ποντίους. Στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα ο οικουμενικός πατριάρχης Η πρώτη πατριαρχική θεία λειτουργία από το 2015 στο σύμβολο του ποντιακού ελληνισμού στην καρδιά του ποντιακού ελληνισμού, την παναγία σουμελά στην τραπεζούντα, βρέθηκε το open ανήμερα τον&… Η ιερά μονή παναγίας σουμελά ή μονή σουμελά (ποντιακά: Πατριαρχική λειτουργία αύριο στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα για πρώτη φορά μετά το. Πέντε χρόνια μετά η ιστορική μονή παναγίας σουμελά στην τραπεζούντα του πόντου, ανοίγει και πάλι την τρίτη υπό την.

Λειτουργεί στην παναγία σουμελά μετά από έξι χρόνια ο πατριάρχης βαρθολομαίος (βίντεο) πολιτησ news , 15/08/2021 (τελευταία ενημέρωση 18:33) Απ' ευθείας η πατριαρχική θεία λειτουργία. Λίγα είναι τα χριστιανικά μνημεία που έχουν συνδεθεί με την πορεία του ελληνισμού ανά τους αιώνες όσο η παναγία σουμελά στον πόντο: Πάνω στους απόκρημνους βράχους του όρους μελά, λίγα χιλιόμετρα μετά από το δρόμο που οδηγεί από την τραπεζούντα στη ματσούκα, βρίσκεται γαντζωμένη η ιερά βασιλική, πατριαρχική και σταυροπηγιακή μονή της παναγίας σουμελά. Στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα, το σύμβολο του ποντιακού ελληνισμού, επιστρέφουν και φέτος τον.

Panagia Soymela Bikipaideia
Panagia Soymela Bikipaideia from upload.wikimedia.org
Στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα, το σύμβολο του ποντιακού ελληνισμού, επιστρέφουν και φέτος τον. Πέντε χρόνια μετά η ιστορική μονή παναγίας σουμελά στην τραπεζούντα του πόντου, ανοίγει και πάλι την τρίτη υπό την. Λειτουργεί στην παναγία σουμελά μετά από έξι χρόνια ο πατριάρχης βαρθολομαίος (βίντεο) πολιτησ news , 15/08/2021 (τελευταία ενημέρωση 18:33) Σε κλίμα βαθιάς κατάνυξης και με ιδιαίτερη συγκίνηση, τελέστηκε το πρωί η θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα, χοροστατούντος του οικουμενικού πατριάρχη βαρθολομαίου. Πάνω στους απόκρημνους βράχους του όρους μελά, λίγα χιλιόμετρα μετά από το δρόμο που οδηγεί από την τραπεζούντα στη ματσούκα, βρίσκεται γαντζωμένη η ιερά βασιλική, πατριαρχική και σταυροπηγιακή μονή της παναγίας σουμελά. Την θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά της τραπεζούντας τέλεσε ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος. Στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα, το σύμβολο του ποντιακού ελληνισμού, επιστρέφουν και φέτος τον. Στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα, το σύμβολο του ποντιακού.

Το open στην παναγία σουμελά.

Κρυμμένη ανάμεσα στις επιβλητικές ποντιακές άλπεις, τη θέα της συνοδεύουν καταπράσινα δάση από πεύκα, έλατα, σφένδαμο και ροδόδεντρα. Ζωντανά από την παναγία σουμελά στην τραπεζούντα η πατριαρχική θεία λειτουργία. Λίγα είναι τα χριστιανικά μνημεία που έχουν συνδεθεί με την πορεία του ελληνισμού ανά τους αιώνες όσο η παναγία σουμελά στον πόντο: Πάνω στους απόκρημνους βράχους του όρους μελά, λίγα χιλιόμετρα μετά από το δρόμο που οδηγεί από την τραπεζούντα στη ματσούκα, βρίσκεται γαντζωμένη η ιερά βασιλική, πατριαρχική και σταυροπηγιακή μονή της παναγίας σουμελά. Η ιστορία της χάνεται στα βάθη των αιώνων. Πανηγυρική θεία λειτουργία τέλεσε σήμερα από την ιερά πατριαρχική και σταυροπηγιακή μονή παναγίας σουμελά, στον πόντο, ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος, Ανοίγει από σήμερα το μοναστήρι στην τραπεζούντα 0. Ανοίγει και πάλι το ιστορικό μοναστήρι στην τραπεζούντα. Το open στην παναγία σουμελά. Στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα, το σύμβολο του ποντιακού ελληνισμού, επιστρέφουν και φέτος τον. Σε κλίμα βαθιάς κατάνυξης και με ιδιαίτερη συγκίνηση, τελέστηκε το πρωί η θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά στην τραπεζούντα, χοροστατούντος του οικουμενικού πατριάρχη βαρθολομαίου. Την θεία λειτουργία στην παναγία σουμελά της τραπεζούντας τέλεσε ο οικουμενικός πατριάρχης βαρθολομαίος. Μετά από 6 χρόνια σιγής λόγω εργασιών συντήρησης, τελέστηκε η θεία λειτουργία στο ιστορικό μοναστήρι.

Λίγα είναι τα χριστιανικά μνημεία που έχουν συνδεθεί με την πορεία του ελληνισμού ανά τους αιώνες όσο η παναγία σουμελά στον πόντο: παναγία σουμελά. Η μονή της παναγίας σουμελά βρίσκεται έξω από την πόλη της τραπεζούντας.

Posting Komentar

0 Komentar